Μικροβιοκτονίες

Αρχική E Υπηρεσίες E Μικροβιοκτονίες

Η μικροβιοκτονία ενός χώρου έχει ως σκοπό την εξουδετέρωση μέσω χημικού καθαρισμού ενός μεγάλου φάσματος μικροοργανισμών, που ευθύνονται για διάφορα είδη λοιμώξεων, δηλητηριάσεων και μολύνσεων.

Η εταιρεία μας στην Αθήνα, ειδικεύεται σε μικροβιοκτονίες για COVID-19 (κορονοϊό) και χρησιμοποιεί ειδικά μικροβιοκτόνα σκευάσματα ώστε να καταπολεμήσει αποτελεσματικά όλες τις περιπτώσεις των διαφόρων μικροοργανισμών που μπορούν να βρεθούν σε εσωτερικούς χώρους.

Μέθοδοι μικροβιοκτονίας 

Η καταπολέμηση των μικροβίων από από το εξειδικευμένο προσωπικό μας γίνεται κυρίως με τη μέθοδο του ψεκασμού. Ο ψεκασμός γίνεται σε όλα τα σημεία του χώρου και εξασφαλίζει ότι η ποσότητα του φαρμάκου να είναι αναλογικά σωστή, σε ακτίνα 60 εκατοστών.

Τα φάρμακα φροντίζουμε να διαχέονται πιο εύκολα λόγω της πίεσης που το υγρό εξέρχεται από το ψεκαστικό μηχάνημα, τόσο σε χαραμάδες αλλά και σε άλλα σημεία, που εκεί δημιουργούνται εστίες παρασίτων και έτσι φροντίζουμε να παρέχουμε μία αποτελεσματική υπηρεσία μικροβιοκτονίας με εγγυημένο αποτέλεσμα.

Φάρμακα μικροβιοκτονίας

Το φάρμακο που χρησιμοποιεί η Omega Sevices  για τις αποτελεσματικές μικροβιοκτονίες και για τον κορονοιό, είναι ένα υδατικό σταθεροποιημένο διάλυμα διοξειδίου του χλωρίου.  

Το συγκεκριμένο φάρμακο καταστρέφει πάσης φύσεως μύκητες, ιούς, σταφυλόκοκκο, σαλμονέλα, κ.α.

Είναι άχρωμο υγρό με ελαφριά οσμή και οι κυρίες ιδιότητές του είναι η βακτηριοκτόνος και μυκητοκτόνος δράση του, με σκοπό να αδρανοποιήσει όλους τους ιούς.

Παροχή Υπηρεσίας

Ζητήστε προσφορά

Θα χαρούμε πολύ να δώσουμε μία αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σας.