Απολυμάνσεις

Αρχική E Υπηρεσίες E Απολυμάνσεις

Κατά τη διαδικασία μιας απολύμανσης γίνεται χρήση χημικών φυσικών και διαφόρων ποικίλων μέσων με σκοπό την απομάκρυνση και τον αφανισμό μη υγιεινών μικροοργανισμών από χώρους εσωτερικούς και εξωτερικούς, επιφάνειες αλλά και αντικείμενα γενικής χρήσης.

Πριν από μία απολύμανση είναι άκρως απαραίτητο η προσεκτική καθαριότητα ώστε μετέπειτα να ακολουθήσει από το εξειδικευμένο προσωπικό η εφαρμογή ειδικής φόρμουλας που σκοπό έχει να εξαφανίσει  όλους τους παθογόνους λοιμώδεις ή παρασιτικούς παράγοντες με διάφορες χημικές ή φυσικές μεθόδους.

Η εταιρεία μας στην Αθήνα προσφέρει λύσεις απολύμανσης για οποιοδήποτε χώρο σε προσιτές τιμές και άμεση ανταπόκριση.

Απαλλαχτείτε οριστικά από όλα τα προβλήματα που δημιουργούν στο χώρο σας

  • τα μυρμήγκια
  • οι κατσαρίδες
  • τα κουνούπια
  • τα περιστέρια
  • οι μύγες και τα διάφορα τρωκτικά όπως τα ποντίκια

Η εταιρεία μας με εξειδικεύεται στις απολυμάνσεις, διαθέτοντας εφαρμογές που στόχο έχουν την αποτελεσματική αντιμετώπιση και εξάλειψη των βακτηρίων, μικροβίων, ιών και διαφόρων άλλων παθογόνων μικροοργανισμών.

Ο σκοπός της κάθε εφαρμογής που χρησιμοποιούμε στις πετυχημένες απολυμάνσεις είναι η δραστική μείωση των μικροβιακών φορτίων και την επιτυγχάνουμε με εκσυγχρονισμένες μεθόδους και σκευάσματα που έχει επικυρώσει ο ΕΟΦ.

Μία πετυχημένη απολύμανση είναι υψίστης σημασίας ώστε να διατηρήσουμε την υγιεινή του χώρου μας και να καταφέρουμε να αποφύγουμε την μετάδοση διαφόρων ασθενειών και εντός της οικίας μας αλλά και σε χώρους με υψηλή επικινδυνότητα λόγω μεγάλου συνωστισμού όπως είναι τα σχολεία, τα νοσοκομεία και διάφοροι χώροι εργασίας.

Στις απολυμάνσεις εφαρμόζουμε είτε ψεκασμό με χαμηλή πίεση, με σκοπό να καλύψουμε όλες τις επιφάνειες, είτε νεφελοψεκασμό για να πετύχουμε την ολική κάλυψη σε εσωτερικό και κλειστό χώρο.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι σύγχρονα και άριστης ποιότητας ενώ παράλληλα είναι απολύτως ασφαλή για παιδιά, ανθρώπους, κατοικίδια και το περιβάλλον.

Η Omega Services για όλες τις απολυμάνσεις που αναλαμβάνει στην Αθήνα προσφέρει εγγύηση εργασίας.

Παροχή Υπηρεσίας

Ζητήστε προσφορά

Θα χαρούμε πολύ να δώσουμε μία αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σας.