Απεντομώσεις

Αρχική E Υπηρεσίες E Απεντομώσεις

‘Όταν αναφερόμαστε στον όρο απεντόμωση, εννοούμε τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν σε ένα εσωτερικό χώρο (σπίτι, γραφείο) ή εξωτερικό για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που δημιουργούν τα έντομα (κατσαρίδες, μέλισσες, κουνούπια κ.α.)

Τι είναι απαραίτητο για την απεντόμωση;

Πρωτεύων ρόλο για μια καλή απεντόμωση είναι να γίνει σωστή ανίχνευση των εστιών που αναπτύσσονται τα έντομα στο χώρο.

Κατόπιν η αναγνώριση και ταυτοποίηση των εντόμων και η παρακολούθηση τους.

Μελετώντας τα παραπάνω δεδομένα θα επιλεχθεί από τους ειδικούς στην απεντόμωση η αποτελεσματικότερη λύση για την αντιμετώπισή της.

Αντιμετώπιση

Η ομάδα μας, που θα αναλάβει την απεντόμωση του χώρου σας, θα προβεί σε ένα ολοκληρωμένο και εξατομικευμένο πρόγραμμα από μια σειρά εργασιών, βασισμένες στις ανάγκες του χώρου σας.

Τρόποι απεντόμωσης

  • Υπολλειματικός ψεκασμός
  • Νεφελοψεκασμός
  • Εφαρμογή Gel
  • Χρήση φερομονικών παγίδων
  • Χρήση εντομοπαγίδων
  • Υποκαπνισμός
  • Θερμική μέθοδος

Οι παραπάνω μέθοδοι απεντόμωσης εγγυούνται αποτελεσματική και μόνιμη λύση, στην αντιμετώπιση και καταστολή των εντόμων που σας ταλαιπωρούν και βάζουν σε κίνδυνο την υγιεινή του χώρου και όσους κινούνται και ζουν σε αυτόν.

Μέθοδοι απεντόμωσης

Απεντόμωση με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης

Με τον ψεκασμό χαμηλής πίεσης κατά την απεντόμωση το εντομοκτόνο διάλυμα απελευθερώνεται στα σημεία (επιφάνειες) που κινούνται ή ζουν τα έντομα που έχουν δημιουργήσει το πρόβλημα. Ο ψεκασμός θα γίνει και σε γωνίες όπου συνήθως είναι μέρη που συγκεντρώνονται τα έντομα.

Τα εντομοκτόνα που η OMEGA SERVICES  χρησιμοποιεί αποτελεσματικά εδώ και χρόνια είναι υψηλών προδιαγραφών και απολύτως φιλικά προς το περιβάλλον, τους ανθρώπους και τα κατοικίδια συντροφιάς και στοχεύον στην αποτελεσματική καταπολέμηση των εντόμων.

Απεντόμωση με ψεκαστήρες υψηλής πίεσης

Αυτή η μέθοδος απεντόμωσης , συνιστάται για εξωτερικούς χώρους, επαγγελματικούς ή βιομηχανικούς χώρους και γενικά χώρους μεγάλης έκτασης και είναι άκρως αποτελεσματική διότι τα εντομοκτόνα έχουν εξειδικευμένη δράση.

Απεντόμωση με gel

Για τις κατσαρίδες και τα μυρμήγκια  συνιστάμενος τρόπος  απεντόμωσης είναι  η χρήση gel. Το gel είναι μη τοξικό, άοσμο και τοποθετείται στις φωλιές που ζουν τα έντομα και όπου κινούνται πιο συχνά. Μόλις ένα έντομο ακουμπήσει το gel μολύνεται και το μεταφέρουν μόνα τους και στα υπόλοιπα έντομα. Ένα ακόμα θετικό αυτού του τρόπου απεντόμωσης είναι ότι δεν χρειάζεται να εκκενωθεί ο εκάστοτε χώρος.

Νεφελοψεκασμός

Όπου δεν μπορεί να γίνει ο τυπικός ψεκασμός (αποθήκες ή βιομηχανικοί χώροι)  χρησιμοποιείται η μέθοδος του νεφελοψεκασμού για την εξάλειψη των εντόμων. Χρησιμοποιείται ειδικός ηλεκτρικός εκνεφωτής ( fogger) για να διαχυθεί το ειδικό εντομοκτόνο σε μορφή καπνού. Έτσι το φάρμακο για τα έντομα πάει παντού καλύπτοντας και τα πιο δύσβατα σημεία όπου έχουν φωλιές τα έντομα, με άμεσα και συνεχής διάρκειας αποτελέσματα.

Υποκαπνισμός (FUMIGATION)

Η χρήση ασφυκτικών αερίων για βιομηχανικούς – αποθηκευτικούς χώρους και μέσων μεταφοράς  καταπολεμά όλα τα έντομα και σε όλα τα στάδια του κύκλου ζωής τους. Από τη στιγμή της γέννησης των αυγών  μέχρι και την ολοκλήρωσή τους ως έντομα. Τα αέρια αυτά κατά την διαδικασία απεντόμωσης, υπό τις κατάλληλες συνθήκες πίεσης, υγρασίας και θερμοκρασίας εξολοθρεύουν   αποτελεσματικά όλα τα έντομα.

Η OMEGA SERVICES και το ειδικευμένο προσωπικό της στις απεντομώσεις στην Αθήνα θα σας προσφέρουν αποτελεσματικές υπηρεσίες απεντόμωσης για κάθε χώρο και με εγγύηση εργασίας.

Παροχή Υπηρεσίας

Ζητήστε προσφορά

Θα χαρούμε πολύ να δώσουμε μία αποτελεσματική λύση στο πρόβλημα σας.