Αρχική E Εταιρεία

Εταιρεία

Ποιοι είμαστε

Η εταιρεία μας με έδρα στην Καλλιθέα της Αθήνας διαθέτει πολυετή εμπειρία στις υπηρεσίες  απολυμάνσεων, απεντομώσεων, μυοκτονιών και μικροβιοκτονιών.

Το πελατολόγιο μας αναπτύσσεται σε όλη την Αττική και εξυπηρετείται άμεσα από το άρτια εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό μας.

Η Φιλοσοφία μας

Σκοπός της Omega Services είναι να παρέχουμε τις υπηρεσίες μας, με υπευθυνότητα, αποτελεσματικότητα, προσιτές τιμές και σεβασμό στους πελάτες μας.

Η ομάδα επαγγελματιών μας έχει εκτελέσει περισσότερες από 5.000 εργασίες, με έγγραφο εγγύησης εργασίας, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη  των πελατών μας.

Τα πλεονεκτήματα της εταιρείας μας είναι αρχικά, η εμπειρία του έμπειρου προσωπικού μας αλλά και ο σεβασμός προς όλους τους πελάτες μας, παρέχοντας εξειδικευμένες λύσεις απολυμάνσεων, απεντομώσεων, μυοκτονιών και μικροβιοκτονιών για κάθε οικία ή επαγγελματικό χώρο.

Κάθε εργαζόμενος μας έχει την απαραίτητη επιστημονική κατάσταση κατάρτιση και ενημερώνεται διαρκώς για τις τελευταίες εξελίξεις στον κλάδο των υπηρεσιών μας, ακολουθώντας πάντα πίστα τις οδηγίες του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και της Ευρωπαϊκής Ένωσης σχετικά με τη χρήση φαρμάκων.

Λόγω της εμπειρίας και της αποτελεσματικότητας στις υπηρεσίες που προσφέρουμε, παρέχουμε γραπτή εγγύηση εργασίας για κάθε υπηρεσία μας, με σκοπό οι πελάτες μας να είναι σίγουροι για το αποτέλεσμα  που θα λάβουν από την εταιρεία μας.

Για οποιαδήποτε απορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας